Försäljning & uthyrning

Köpa slushmaskin.

Slushmaskiner till försäljning  och uthyrning är det vi jobbar med och kan. Vi hjälper dig när du vill hyra slushmaskin, eller köpa slushmaskin från Italienska Ugolini, eller Italienska CAB som vi är återförsäljare till.

Slushmaskiner passar perfekt i baren, på festen eller i cafeterian eller kiosken. Det finns alltid en anledning att bjuda på en god slush, vår, sommar, höst som vinter. Med flera olika smaker och färger kan du variera dig efter säsong och efterfrågan. Vi har slushmix, slushmuggar, slush sugrör och alla tillbehör som Du behöver för att göra succé med slushmaskinen, vart den än är placerad!

Vare sig du vill ha en billig slushmaskin, eller en dyr, så har vi slush maskin till bra priser. Vi kan även hjälpa dig om du letar efter en slushmaskin i Oslo, och har även slushmaskin til salgs.

Slushmaskin att köpa

Att köpa sin egna slushmaskin kan ha flera fördelar istället för att hyra en maskin. Du äger maskinen själv och har kontroll på kostnader. Detta innebär dock att du behöver göra lite service på din slushmaskin under tiden du har den. Att rengöra filtret i slushmaskinen bör du göra 2-3 gånger i månaden, beroende på hur dammigt det är där slushmaskinen står.

Reservdelar till slushmaskin

Om du köper en slushmaskin av oss, så kan vi hjälpa dig med eventuella reservdelar som du kanske kan komma att behöva under dom åren som du har din slushmaskin. Vanligaste delen att byta ut är gummi packningar som sitter i slushmaskinen. Dom behöver bytas ut då dom torkar ut. Ett tips är att smörja dom ofta med vasselin. Då förlänger du livstiden på dina packningar. Andra vanliga delar att byta ut som går sönder är lock samt spillbricka. Annars är det inte så många delar som går sönder på en slushmaskin om du håller den i form.

Kontakts oss för mer information

Bergamunken hjälper dig till succé med slushmaskiner och alla tillbehör Du behöver. Kontakta oss för mer information.

Köpa slushmaskin
Slushmaskiner till försäljning och uthyrning