Hyra slushmaskin Malmö

Slushmaskin i Malmö och Skåne

Hyra slushmaskin i Malmö, Skåne, Lund, Staffanstorp, Lomma, Bjärred, Helsingborg och övriga Skåne och andra delar av Sverige har aldrig varit enklare och smidigare än såhär. Hyr en slushmaskin av oss på slushmaskin.se till ditt event, företagsevenemang, privata fester, bröllop eller kalas. Slushens högtid är som ni kanske förstår på sommaren, men går självklart att bjuda på året runt! Alla gillar slush!

Hyr en slushmaskin och bjud dina gäster på en svalkande Daiquiri eller Margarita på er “After Work”. En given succé bland era gäster!

Du kommer snart se fördelarna med att erbjuda stora som små på härligt god slush i alla möjliga färger och smaker.

Slushmaskin med tre smaker i Malmö

Slushmaskin med tre smaker finns nu att hyra av oss i Malmö och Skåne. Varför nöja sig med en eller två smaker när du kan få tre helt olika unika smaker på din uppfriskande slush?

Denna slushmaskin kommer bli en riktig stämningshöjare på alla partyn, kalas och event. Tivolit kan flytta hem till dig för en dag. Barnen älskar det!

Gästerna tycker speciellt om att blanda dom tre olika smakerna när dom hyr den här slushmaskinen. Kör på tre olika färger i maskinen, och kontrasterna och färgerna blir otroligt snygga. I en monter kommer folk se dom klara färgerna på långt håll. Detta beroende på att slushen lyses upp med lampor som sitter i locket på maskinen.

Vår rekommendation är smakerna jordgubb, blue ice, och citron/lime.

Maskinen rymmer 3 x 10 liter, och du har alltså ca 30 liter färdig slush på en gång. Detta motsvarar cirka 120 serveringar á 2 deciliter per portion. Självklart har vi även muggar och sugrör med sked. Vanliga sugrör är svårt att dricka slush med.

Serveringsfärdig efter cirka två timmar från det att man satt på maskinen med dryck.

Den här maskinen har även läge för enbart kyla, om du vill servera kylda drycker.

Kontakta oss och boka i Malmö

Kontakta oss för bokning och mer information!

Hyra slushmaskin Malmö
Hyra slushmaskin Malmö
Hyra slushmaskin Malmö
Hyra slushmaskin i Malmö och Skåne