Köpa slush koncentrat

Köpa slush koncentrat till slushmaskin

Vi på Slushmaskin.se säljer slushkoncentrat i flera olika smaker och färger till din slushmaskin.  Perfekt när du vill servera en god slush tillverkad av en bra leverantör i Sverige. Köpa slush koncentrat gör du självklart av oss.

Slushmix smaksättning till slush
Slushmix smaksättning till slush – Tyvärr har passionsfrukt utgått ur sortiment

Beställ av oss med snabb leverans

Beställ slushmix genom att mejla oss. Du hittar våra kontaktuppgifter här.

Slush syrup att köpa i Sverige

Vi säljer vår slush syrup i hela Sverige och kan skicka med posten eller DSV. Beställ gärna 4 dunkar åt gången för att oprimera frakten så mycket som möjligt. Leverans sker vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar beroende på vart du bor och vilket postnummer vi ska skicka till.

Pris på slushmix

Vår slushmix kostar 450 kr+moms för 5 liter, alltså 504 kr inkl moms för 5 liter mix. Det räcker till ca 120 serveringar á 2 dl per stryck.

Mängdrabatt vid beställning av fler dunkar

Vid beställning av 4 dunkar eller fler ger vi dig 20% rabatt! Observera! Du måste ange rabattkod SLUSHMASKIN.SE vid beställning för 20% rabatt!

Slush essens

Vår slushmix är en essens som man enkelt blandar med vatten. Du tar en del essens med fem delar vatten, blandar det i en skål eller hink, och häller ner det i slushmaskinen. Efter cirka två timmar har du härligt god slush, beroende på vilken slushmaskin du använder.

Smaksättning slush

Vår slushmix finns i följande goda uppfriskande smaker: Cola, apelsin, citron/lime, hallon, piggonino (päronglass), päron,  blue ice (tuttifrutti), jordgubb, exotisk, vattenmelon och green apple (äpple).

Vi kan även ordna följande smaker på slushmix med några dagars beställningstid samt om vi har det på lager för omgående leverans: ananas, bubblegum, exotisk samt jordgubbe med smak av fläder.

Slush innehåll

Vår slushmix innehåller inga azo färgämnen och andra tillsatser som inte är godkända för försäljning i Sverige. Den innehåller inte mjölk eller ägg och är således lämplig även för veganer.

Slush recept

Här är ett recept på en slush med colaslush och glass. En riktigt god och svalkande slush i sommarvärmen. Vi kallar den gör David och Goliat!

Du behöver:

25 cl colaslush
1 kula gräddglass, gärna gammaldags vanilj
Servera i drinkglas
Garnera med rivet citronskal eller lime

Slush hemma

Med våra slushmaskiner kan du göra slush hemma. Läs mer på vår sida slushmaskin för hemmabruk.