Slushmaskin för hemmabruk

Slushmaskiner för hemmabruk med recept

Slushmaskin för hemmabruk är perfekt om du vill göra slush hemma. Tillverka slush hemma med våra slushmaskiner. Vi har små, stora och jättestora slushmaskiner för att kunna tillverka slush hemma.

Har du ingen slushmaskin eller vill du inte hyra en maskin? Lugn, vi har ett recept åt dig på en god och uppfriskande slushdrink, alkoholfri såklart!

Ice slush är en uppfriskande kall dryck

Ice slush, eller som det även i vanlig folkmun kallas; Slush, är en kall dryck som består av krossad is i väldigt små kristallet. Slush har en mycket uppfriskande och intensiv god härlig och frisk smak, och man kan kalla det som en blandning mellan läsk och isglass. Som flytande isglass med andra ord. Den är särskilt populär bland barn, speciellt under våren och sommaren då slushmaskinen fungerar som en riktigt god törstsläckare. Bland annat på tivolin, parker och i kiosker, samt nuförtiden i flera matbutiker runt om i vårt avlånga land Sverige.

Hur fungerar en slushmaskin? Hur funkar en slushmaskin?

Slushmaskin funkar så att man häller i den söta vätskan, slushmixen, juicen eller liknande i behållarna på slushmaskinen. Den är oftast ett koncentrat som blandas med vatten innan. Man sätter i kontakten i vägguttaget, och sätter på frysknapparna på sidan av slushmaskinen, och väntar därefter i ca 1 till 2 timmar. Det maskinen då gör är att kompressorn sätts på, och metall eller plast cylindrarna i mitten börjar frysa vätskan till små iskristaller. Omröraren skrapar hela tiden loss isen som fryser på cylindern i mitten, och när slushen till slut nått rätt temperatur slutar maskinen att frysa vätskan. Den blandar hela tiden sörjan (slushen) så att den har rätt konsistens.

Nyttig slush, recept på slush ice, egen slush, god slush recept.

Gör en egen nyttig och god slush ice genom att mixa 8-10 stycken isbitar med 5 dl valfri frukt, kanske blåbär eller jordgubbar? Tillsätt en isbit i taget och mixa tills slushen är slät. Häll upp i ett förkylt glas, gärna dekorerat med en jordgubbe, och servera direkt! Njut av din egen tillverkade slush! Kontakta oss gärna om du kanske har ett eget slush recept som du vill dela med dig av. Då skulle vi bli superglada.

Slushmaskin hemmabruk
Slushmaskin för hemmabruk
Recept på slush i slushmaskin
Recept på slush i slushmaskin
Slushmaskin för hemmabruk
Slushmaskin för hemmabruk för att göra slush hemma